Paitakauppa / T-Shirt Shop

Please scroll down for the English version.

Sain tyhmän idean perustaa paitakaupan. Myisin siellä sellaisia paitoja joissa olisi nojapyörä ja kinneri aiheisia kuvia ja tekstejä. No eihän siinä sitten kauaa kestänyt ja nyt tuolta ylävalikosta löytyykin kohta ”Shop” josta pääsee mun kauppaan. Siellä on muutama erillainen kuva tällä hetkellä, mutta tarkoitus on tehdä lisää erilaisia kuvia. Saa ehdottaa kommenteissa minkälaisia pitäisi olla. Sieltä löytyy erilaisia paitoja ja huppareita sekä muutamia muitakin tuotteita. Kaikkea voi kustomoida, voi esimerkiksi vaihtaa paidan väriä ja kuvan paikkaa. Ei muuta kuin ostoksille. Seuraavan kahden viikon aikana saa 15% alennuksen kaikista tuotteista.

 

🇬🇧 I got this stupid idea to start a T-shirt shop. I was thinking that I would sell shirts with recumbent and velomobile related images and texts. Well, it didn’t take long. Now I have my own shop. Link to the shop is on the main menu on top of this page. At the moment there is few different images to choose, but I’m going to design more images. If you have any ideas about what kind of designs you would like to see, please write them to the comment section.

There is different kinds of shirts and also few other products. Everything is customizable. You can select different shirt colors and move the image around. So welcome to my shop. For the first two weeks you can get 15% discount on all products.

[the_ad id=”3336″]

2 vastausta artikkeliin “Paitakauppa / T-Shirt Shop”

Kommentoi