Siirry suoraan sisältöön

Kuva päivässä – Maanantai

Tässä on nyt ollut taas niin kaikenlaista, että on ollut oikein jopa kiire välillä. Musiikkiprojekteja on painanut päälle oikein olan takaa.  No kaksi niitä on ollut. Mutta kyllä se on silti aikaa vienyt, kun pitää töissäkin käydä välillä. Ja kohta pukkaa lisää kaikenlaisia pikku projekteja. Mutta nyt on muilla hiihtoloma, niin on musiikkiprojektit katkolla tämän viikon. Minä olen taasen yövuorossa koko viikon ja sehän on melkein, kuin loma. Päivät on aikaa harrastaa ja sitten illaksi pitää mennä vähän työpaikalle päivystämään, jotta aamun lehdet pääsevät maailmalle.

Päätinpä sitten ottaa tälle viikolle tällaisen pienen valokuvausprojektin. Julkaisen täällä blogissa joka päivä tällä viikolla yhden kyseisenä päivänä napatun kuvan. Ajatus tähän lähti siitä, että monet ammattikuvaajat neuvovat aloittelijoita kuvaamaan ainakin yhden kuvan päivässä, jotta tuntuma kuvaamiseen säilyisi ja kehittyisi.

Tänään kävin Kokkolan Laajalahdessa kiertelemässä tuulisessa kelissä. Maisemat olivat aika ankean näköiset ja tuntuikin, että ei kuvattavaa löydy. Lopulta kuitenkin bongasin rannasta jäälohkareen, joka oli pompannut rannasta ylös. Lohkareen reuna oli kivasti sulanut ja napsinkin siitä muutaman ruudun 70-300 millisen täydellä pituudella. Vaikka tämä ei makro linssi olekaan, niin kyllä sillä ihan kivan lähikuvan sai hietikossa sulavasta jäästä.

Hietikossa sulava jää
Hietikossa sulava jää

 

Tulihan siellä muutama muukin kuva napattua. Niitä löytyy Flickristä.

1 kommentti artikkeliin “Kuva päivässä – Maanantai”

Kommentoi