Sorateitä kinnerillä / Gravel roads with a velomobile

Kävin kiertämässä paikallisia soratien pätkiä kinnerillä. Soratietä on ihan hyvä ajaa kinnerillä, jos tie on tasaiseksi kulunut. Mutta jos sille on ihan vasta levitetty uutta soraa, on siinä ajaminen yhtä tuskaa. Tosin yhtä tuskaista se taitaa olla ihan millä tahansa muullakin pyörällä (paitsi ehkä läskipyörällä). Aikani kuluksi kuvailin taas hieman videota. Kypäräkamera osoitti välillä ihan mihin sattuu, mutta kyllä siitä ihan katsottavan videon sai koostettua.

I went to explore the local gravel roads with velomobile. A gravel road is pretty good to ride with a velomobile, where the road is evenly worn. But if there is new gravel, is the riding very painful. However it might be equally painful with any other bicycle (except, perhaps, a fat bike). Ofcourse I made a video again. The helmet camera was pointing mostly in wrong direction, but I think the video turned out to be good.

 

4 vastausta artikkeliin “Sorateitä kinnerillä / Gravel roads with a velomobile”

  1. Nice video again 🙂 Looks like a lot of work with all these camera positions…

  2. Thanks Paul! Yes it is a lot of work. That’s why no racing hood this time. Much easier to get in and out of velomobile without the racing hood.

  3. Hi Sauli,

    Nice video! It is obvious that you lay in a lot off work in editing your video, but it’s worth it in my humble opinion!

    Greetings, Adri.

Kommentoi