Venetsialaisten ilotulitus, Kokkola

Taas on perinteiset Kokkolalaiset venetsialaiset vietetty. Venetsialaisiin kuuluu tietenkin myös ilotulitus Kokkolan torilla puolilta öin lauantai iltana. Pitihän sitä tällä kertaa päästä kuvaamaan.  Kamera jalustalle torin laitaan ja räpsimään. Tässä tuloksia.

Nyt oli taas sen verran väärät välineet, että olisi pitänyt olla laajakulmaisempi linssi. Ei ihan kaikki meinaa mahtua kuvaan. Mutta ei se mitään. Hienoja kuvia tuli silti.  Listaanpa tähän itselleni muistiin, että millä asetuksilla sitä tuli kuvattua.

  • Laajakulma ja jalusta
  • Lankalaukaisin
  • ISO 100
  • RAW
  • Pieni aukko esim. f9
  • Bulb tila -> valotusaika n. 3 s
  • Manuaalitarkennus äärettömään
  • Kuvanvakaimet ja filtterit pois.

Yksi vastaus artikkeliin “Venetsialaisten ilotulitus, Kokkola”

Kommentoi