Siirry suoraan sisältöön

Luontokuvauskurssi

  • tehnyt

Niin vain meni luontokuvauskurssin kaksi muutakin kuvauspäivää. Toinen kuvauspäivä vietettiin Valkohietalla Trullevissa. Silloin oli tarkoitus kokeilla yökuvausta, mutta eihän se aivan putkeen mennyt. Ensinnäkin oli jo niin valoisaa, että ei oikein pimeäkuvausta voinut suorittaa. Ja sitten tuli vielä kauhea hernerokkasumu. Näissä haastavissa olosuhteissa piti sitten kuvata luontoa. Tässä muutama kuva.

 

Viimeinen kuvauspäivä oltiin Laajalahdessa. Tällä kertaa sattui todella aurinkoinen ja lämmin päivä. Aivan pänvastainen, kuin mitä viikkoa aikaisemmin Trullevissa. Olin hienosti edellisenä päivänä polttanut nahkani aurigossa niin pahasti, että yritin vaan pysytellä varjoissa. Tässä mutama kuva Laajalahdesta.

 

Kurssi on nyt päättynyt. Oli ihan mukava kurssi ja mukavia ihmisiä. Jonkin verran opin uutta asiaa, mutta tärkeimpänä innostus kuvaamiseen kasvoi. Kuvaaminen on hauskaa. Kurssilaisten ottamista kuvista tulee myöhemmin näyttely Facebookiin. Lisään linkin siihen sitten myöhemmin.

Kommentoi